SKRÄDDARSY DIN RESA TILL VIETNAM

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi hjälper dig att skräddarsy din Vietnam resa!

Voyage by me designar och skräddarsyr spännande, originella och unika rundturer i Vietnam, enligt dina önskemål. Jag själv, Charlotta är din personliga rådgivare och tillsammans med våra resespecialister på plats, hjälper vi dig att organisera din Vietnam resa. Vårt team, som bokar hotell, chaufför och bil och alla besök/aktiviteter, ser till att du får en oförglömlig resa till Vietnam! Du behöver inte tänka på någonting. Luta dig tillbaks och låt oss ge dig möjligheten att uppleva Vietnam på bästa tänkbara sätt!

På grund av långvariga och förödande krig, och en politisk situation, har Vietnam inte kunnat utvecklats som andra turistdestinationer och har också därför genuina och oförstörda platser att upptäcka för den nyfikne. Den vackra naturen kring Ha Long-bukten, bergstrakterna i Sapa-regionen och minoritetsfolket där, 

all historia kring olika dynastier och kejsarriken med vackra pagoder och tempel, kusterna med fantastiska stränder, det exotiska Mekong-deltat med de flytande städerna och den världskänt goda mat man får uppleva, gör att man gärna kommer tillbaks till Vietnam.

Charlotta's Photo'
Kontakta Charlotta
Vietnam expert
0708-807033

Förslag på turer

Andra tillval och aktiviteter