SKRÄDDARSY DIN RESA TILL PANAMA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi skräddarsyr Panamaresor!

Vi skräddarsyr din resa till Panama, helt enligt dina önskemål. Vårt team består av lokala resespecialister som lever i regionen. Tillsammans med mig, som är din personliga rådgivare i Sverige, hjälper vi dig att skapa och skräddarsy en annorlunda rundtur i Panama.

Din resa till Panama, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Panama med oss! 

Ring mig eller skicka en förfrågan, vi är här för att hjälpa dig!

Panama, med Karibiska havet på ena sidan och Stilla havet på andra, har påverkat landet till en härlig blandning av tropiskt klimat, natur och kultur.

Panamakanalen som förbinder de båda haven är väl det som man tänker på i första hand, när man funderar på att resa till Panama. Men det behagliga klimatet och de fina stränderna och öarna gör att det är en fantastisk semesterdestination, om än fortfarande ganska oexploaterad.

Här kan man även vandra i den vackra naturen, upptäcka vulkaner och möta de inhemska folkgrupperna och lära om deras kultur, historia och se hantverket. För äventyrarna erbjuds det både forsränning och surf. 

Bästa tiden att besöka är December till April, då det är torrsäsong. På den Karibiska sidan är det ett mer tropiskt klimat och regnskurar är återkommande året runt, men det regnar inte länge förrens solen dyker upp igen!

Förslag på turer