SKRÄDDARSY DIN RESA TILL BURMA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi skräddarsyr din Burma resa!

Vi organiserar och skräddarsyr din resa till Myanmar precis som du vill ha den. Vårt team består av lokala reseexperter som bor i landet. Tillsammans med mig, din personliga rådgivare i Sverige, får du möjlighet att skräddarsy och designa en annorlunda rundtur i Myanmar.

Vi ser till att din resa till Myanmar blir så mycket mer än bara sol, strand och bad. Upplev det genuina Myanmar tillsammans med oss! Skicka en förfrågan eller slå mig en signal; vi är här för att bistå dig!


Myanmar (före detta Burma) har de senaste åren öppnats upp för turism, efter att länge ha varit stängt, på grund av det inrikespolitiska läget, och har gjort sina första trevande steg mot demokrati.

Landet har stått stilla under många år och har inte följt med i resten av världens turistinvasion och har därför kunnat bevara sin kultur. Passa på att se det oexploaterade Burma innan det snabbt växande turistflödet kommer hit. 

 Man åker inte till Myanmar av samma skäl som man åker till Thailand! 

Här finner du gyllene stupas och tempel, mäktiga risfält, och magnifika berg, fantastisk kultur och natur

Sist men inte minst är de möten med innevånarna, som så gärna vill visa oss sitt land och sin kultur, det man verkligen tar med sig hem och aldrig någonsin glömmer. 

Det är hög tid att besöka detta fascinerande, oförstörda land, medan det genuina finns kvar och allt är som det alltid har varit.

Förslag på turer