SKRÄDDARSY DIN RESA TILL BURMA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi skräddarsyr din Burma resa!

Vi skräddarsyr din resa till Myanmar, helt enligt dina önskemål. Vårt team består av lokala resespecialister som lever i regionen. Tillsammans med mig, som är din personliga rådgivare i Sverige, hjälper vi dig att skapa och skräddarsy en annorlunda rundtur i Myanmar. 

 Din resa till Myanmar, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Myanmar med oss! Ring mig eller skicka en förfrågan, vi är här för att hjälpa dig!

Myanmar (före detta Burma) har de senaste åren öppnats upp för turism, efter att länge ha varit stängt, på grund av det inrikespolitiska läget, och har gjort sina första trevande steg mot demokrati.

Landet har stått stilla under många år och har inte följt med i resten av världens turistinvasion och har därför kunnat bevara sin kultur. Passa på att se det oexploaterade Burma innan det snabbt växande turistflödet kommer hit. 

 Man åker inte till Myanmar av samma skäl som man åker till Thailand! 

Här finner du gyllene stupas och tempel, mäktiga risfält, och magnifika berg, fantastisk kultur och natur

Sist men inte minst är de möten med innevånarna, som så gärna vill visa oss sitt land och sin kultur, det man verkligen tar med sig hem och aldrig någonsin glömmer. 

Det är hög tid att besöka detta fascinerande, oförstörda land, medan det genuina finns kvar och allt är som det alltid har varit.

Förslag på turer