SKRÄDDARSY DIN RESA TILL MAURITIUS

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

Se våra utvalda hotell

100% skräddarsydda Mauritius resor!

För din resa till Mauritius, få hjälp av en lokal reseexpert att hitta de bästa hotellen på Mauritius!

Tillsammans med det svenska management-teamet, som förstår dina förväntningar, och med de lokala resespecialisterna, som känner till varje atoll, och det unika med varje hotell, kan vi erbjuda dig precis det du önskar under din resa till Mauritius. Varför inte låta oss hjälpa dig att kombinera din Mauritiusresa!

En blandning av franska, afrikanska, europeiska och kinesiska kulinariska inflytande är helt enkelt utsökt. Och tjänsten och gästfrihet är legendarisk, ett land med en miljon leenden, vänlig och tillmötesgående där ingenting är alltför mycket. Engelska och franska talas som är det lokala språket Kreole.

Mauritius erbjuder så mycket att man aldrig kommer att bli uttråkad. Land- och havsbaserad verksamhet är lätt tillgängliga såsom promenader och vandring, klättring, Zip linjer, flod och vattenfall upptäcktsfärder, kite surfing, delfin och valsafari, snorkling, djuphavsfiske och street food upptäckt att bara nämna några. Ön erbjuder medicinsk och grön turism, dykning samt världsklass spa och golfbanor. Vad mer kan man vill.

Charlotta's Photo'
Kontakta Charlotta
0708-807033

BÄSTA HOTELL PÅ MAURITIUS