SKRÄDDARSY DIN RESA TILL MAROCKO

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Designa själv din Marocko resa!

Voyage by me designar och skräddarsyr spännande, originella och unika rundturer på Marocko, enligt dina önskemål. Jag själv, Charlotta är din personliga rådgivare och tillsammans med våra resespecialister på plats, hjälper vi dig att organisera din Marocko resa. Vårt team, som bokar hotell, chaufför och bil och alla besök/aktiviteter, ser till att du får en oförglömlig resa till Marocko! Du behöver inte tänka på någonting. Luta dig tillbaks och låt oss ge dig möjligheten att uppleva Marocko på bästa tänkbara sätt!

Marocko – så långt bort och ändå så nära. Bara på några timmar, landar man i tusen och en natt!  Var du än befinner dig, samlas här en fantastisk kultur, natur, arkitektur och gastronomiska upplevelser i en enda härlig mix. Prova på en ökensafari, en bergsvandring, få en stadsupplevelse med orientaliska förtecken och lata dig under en strandsemester

Du kan se romerska lämningar och antika kungliga städer, åka skidor på bergstopparna, rida kamel i öknen eller surfa vid de milsvida stränderna. Marocko är en destination som kan erbjuda en total upplevelse, vad du än väljer. Allt ackompanjerat av den fantastiska maten och vänligheten hos befolkningen.