SKRÄDDARSY DIN RESA TILL MALDIVERNA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

Se våra utvalda hotell

Din Maldiverna-resa, 100% skräddarsydd av en lokal reseexpert!

För din resa till Maldiverna, få hjälp av en lokal reseexpert att hitta de bästa hotellen på Maldiverna!  

Maldiverna By Me är en lokal resebyrå, som hjälper dig att hitta spännande, originella och unika hotell, helt enligt dina önskemål. Tillsammans med det svenska management-teamet, som förstår dina förväntningar, och med de lokala resespecialisterna, som känner till varje atoll, och det unika med varje hotell, kan vi erbjuda dig precis det du önskar under din resa till Maldiverna. Varför inte låta oss hjälpa dig att kombinera din Maldivernaresa med en Sri Lanka resa!

Maldiverna är ett paradis på jorden! Ögruppen består av en skärgård med 1.192 korallöar grupperade i 26 atoller, varav 200 är bebodda, ca 80 st är enbart för turister.

De fantastiska vita sandstränderna, det genomskinliga turkosa havet, och de vackra smaragdgröna lagunerna har gjort att det blivit ett mycket populärt resmål för de som behöver komma bort från ett hektiskt och intensivt vardagsliv. Många väljer även en Maldiverna resa för sin smekmånad då alla ingredienser finns här, sol värme, vackert hav och en mycket romantisk atmosfär…

Hotellen är mest ”barfota”- hotell där du lever utan skor eller i flipflop, i en avkopplad miljö, ofta genomtänkt designad med moderna faciliteter och högklassiga gourmé-restauranger. Massor av vattensporter hittar man förstås här, snorkling, dykning, fiske, båtsporter av olika slag, men även tennis på några atoller t o m lite golfmöjligheter och så förstås på många hotell, ”crabrace”! De flesta hotell har också ett SPA med breda utbud av olika behandlingar. Den ultimata avkopplingen!

Det tropiska klimatet med mycket sol och temperaturer runt 30 ° C, gör att man kan åka hit året runt. Det kan dock vara kraftiga regnskurar mellan perioden april – oktober, speciellt från juni – augusti. Värmen är dock hela tiden närvarande! Dykning rekommenderas mindre under juni – augusti, då vind, vågor och regn är vanligt.

Barriärreven skyddar varje atoll från vågor vilket innebär att innanför, i lagunerna, är vattnet lugnt och perfekt för snorkling.

Utanför dessa rev är det fantastiska dykupplevelser som väntar för den dykintresserade. Man kan även passa på att ta dykcertifikat här på vissa hotell. Tänk då på att det upptar en stor del av din tid på Maldiverna. Men vad kan vara bättre än att få göra sitt första dyk i dessa underbara vatten! Vi rekommenderar dykning under januari till april. 

Här på Voygage By Me kan du hitta några hotell som kanske kan passa dig. Vi hjälper annars till att hitta det hotell du önskar!

Din resa till Maldiverna blir oförglömlig vad du än väljer för hotell!

Charlotta's Photo'
Kontakta Charlotta
0708-807033

BÄSTA HOTELL PÅ MALDIVERNA