SKRÄDDARSY DIN RESA TILL MALAYSIA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi skräddarsyr din Malaysia resa!

Vi skräddarsyr resor i Malaysia, helt enligt dina önskemål. Vårt team består av lokala resespecialister som lever i regionen. Tillsammans med en personlig rådgivare i Sverige, hjälper vi dig att skapa och skräddarsy en annorlunda rundtur i Malaysia. Din resa till Malaysia, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Malaysia med oss!

Malaysia är en av de mest mångsidiga semesterorterna i världen, fylld med en mängd olika höjdpunkter och unika platser att besöka. Malaysia är ett välorganiserat land och de flesta innevånare talar i allmänhet bra engelska. Allt detta gör att det blir lätt att resa runt för alla typer av turister. En resa till Malaysia överraskar dig med dess historia, vackra kultur, vita sandstränder, moderna städer, den varierade maten och fantastiska naturen. Din Malaysia resa lämnar definitivt ett bestående minne!

Utöver att organisera traditionella rundturer, har vi en stor passion och kunskap för äventyrsturer. Du får utforska nya platser och uppleva saker på ett annat sätt. Vi visar dig landet som du aldrig hade anat var möjligt. Vårt dynamiska, internationella team har en stor kunskap om allt spännande som finns att göra och se i landet. Oavsett om det är en familjeresa, klassisk rundtur, en äventyrstur eller en smekmånad, kommer Malaysia resan att vara exklusivt designad för den kräsna resenären.

Förslag på turer