SKRÄDDARSY DIN RESA TILL LAOS

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi hjälper dig att skräddarsy din Laos resa!

Voyage by me designar och skräddarsyr spännande, originella och unika rundturer på Laos, enligt dina önskemål. Jag själv, Charlotta är din personliga rådgivare och tillsammans med våra resespecialister på plats, hjälper vi dig att organisera din Laos resa. Vårt team, som bokar hotell, chaufför och bil och alla besök/aktiviteter, ser till att du får en oförglömlig resa till Laos! Du behöver inte tänka på någonting. Luta dig tillbaks och låt oss ge dig möjligheten att uppleva Laos på bästa tänkbara sätt!

Laos är ett land som fortfarande står orört från det moderna livet, där lugnet ersätter stressen. Skönheten finns hos folket i Laos, med sina gamla traditioner, sitt arv och det vackra orörda landskapet. 

Då landet har varit omgärdat av berg, har Laos i stort sett varit isolerat från omvärlden. En resa i Laos, är för besökaren en slags tidsresa, då landet har varit förskonat från det moderna livet. 

Resenärer lockas här av en avspänd livsstil som gradvis har försvunnit i de övriga länderna i regionen. Även den strålande huvudstad Vientiane uppfattas som en avslappnad provinsstad. Eftersom landet öppnas mer och mer, och får ett växande antal nya vägar och brokonstruktioner, är tidigare gömda skatter i Laos mer tillgängliga för resenärer som letar efter mer än bara avkopplande semester.

Förslag på turer