SKRÄDDARSY DIN RESA TILL KINA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Skräddarsydda Kinaresor!

Vi skräddarsyr din resa till China, helt enligt dina önskemål. Vårt team består av lokala resespecialister som lever i regionen. Tillsammans med mig, som är din personliga rådgivare i Sverige, hjälper vi dig att skapa och skräddarsy en annorlunda rundtur i China

 Din resa till China, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina China med oss! Ring mig eller skicka en förfrågan, vi är här för att hjälpa dig!

Kina, eller som det heter Folkrepubliken Kina, med sina ca 1,5 miljarder innevånare, är den tredje största landet i världen och är en av de äldsta civilisationerna, med över 5000 år av historia och det finns numera 56 etniska minoriteter. En mångfald av olika naturtyper och flora och fauna, t ex de kända pandorna, gör att det skulle ta dig decennier att besöka Kina! Vi hjälper dig att ge dig en glimt av detta storslagna land.

Varje provins är annorlunda på många sätt. Östra delen är platsen för det moderna Kina. I de norra och sydvästra provinserna finns de flesta av de etniska minoriteterna. Älskar du fantastiska landskap kan du besöka alla regioner i Kina. Det lokala köket är också en bra anledning att besöka Kina där varje provins erbjuder olika och utarbetade smaker. Var du än befinner dig finns det en enormt intressant kultur : Kina är inte bara "Made in China", det är så mycket mer!