SKRÄDDARSY DIN RESA TILL KENYA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Skräddarsy din Kenya resa!

Vi skräddarsyr din resa till Kenya, helt enligt dina önskemål. Vårt team består av lokala resespecialister som lever i regionen.  Tillsammans med mig, som är din personliga rådgivare i Sverige, hjälper vi dig att skapa och skräddarsy en annorlunda rundtur i Kenya.  

Din resa till Kenya, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Kenya med oss! 

Ring mig eller skicka en förfrågan, vi är här för att hjälpa dig!

Kenya - en exotisk, färgrik och unik juvel i denna del av Afrika!

Kenya ligger i östra Afrika och är känt för sin safari. Här får man exceptionella upplevelser av djurlivet och får upptäcka det mångfaldiga ekosystemet. Från Great Rift Valley till torra halvöken-regioner, regnskogar, vita sandstränder och snötäckta berg. Det unika med Kenya är att här erbjuds det mer än 40 nationalparker och reservat, där oändlig variation av den afrikanska floran och faunan presenteras i sin naturliga miljö. Under din Kenya resa kan du få uppleva en av de största underverken i djurvärlden - Den stora gnu-migrationen som endast kan ses i östra Afrika!

Randiga zebror, majestätiska elefanter, lata leoparder med benen dinglade från träden, fläckiga hyenor och bufflar som mumsar gräs – alla djur finns här, på riktigt och bredvid dig. Kom och se naturmiraklet med egna ögon. Har du tur kanske du kan se en babyelefant födas eller få imponeras över en lejonjakt. Upplev den kulturella mångfalden med över 42 etniska grupper, där många fortfarande följer uråldriga traditioner.

Bo på hotell och lodger eller bush hus eller campa under stjärnorna.

En safari i Kenya är ett minne för livet!