SKRÄDDARSY DIN RESA TILL KAMBODJA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi hjälper dig att skräddarsy din Kambodja resa!

Voyage by me är din personliga resebyrå som designar och skräddarsyr unika, annorlunda och spännande rundturer i Kambodja, efter dina egna önskemål. Jag själv, Charlotta, är din personliga reserådgivare och tillsammans med våra specialister på plats, hjälper vi dig att organisera din Kambodja resa. Vårt managementteam, som bokar hotell, bil och chaufför samt alla aktiviteter och utflykter, ser till att du får en unik och oförglömlig resa till Kambodja.

Luta dig bara tillbaks medan vi tar hand om det praktiska! Voyage by me låter dig uppleva Kambodja på bästa tänkbara sätt!


Beläget i hjärtat av Sydostasien, är Kambodja utan tvekan juvelen i Indokina, Landet har legat i dvala i århundraden. Angkor, ett världsberömt kulturarv som går tillbaka till de tidigaste dagarna av civilisationen, är ett av världens äldsta och mest imponerande skatter och lockar besökare från hela världen.

De högutbildade khmererna, lät Angkor Wat få sällskap av de lika fantastiska Bayon, Banteay Srei, och Ta Prohm templen, tillsammans med 100 andra imponerande monument och tempel, i och runt den antika huvudstaden. Många dekorerade med intrikata detaljrika sniderier, bland annat den fascinerande solkalendern på Angkor Wat. Allt inbäddat i det vackra landskapet och det vänliga folket.

Charlotta's Photo'
Kontakta Charlotta
Kambodja expert
0708-807033

Förslag på turer