SKRÄDDARSY DIN RESA TILL BALI OCH INDONESIEN

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi skräddarsyr din Bali resa!

Vi skräddarsyr din resa till Indonesien, helt enligt dina önskemål.  Vårt team består av lokala resespecialister som lever i regionen. Tillsammans med mig, som är din personliga rådgivare i Sverige, hjälper vi dig att skapa och skräddarsy en annorlunda rundtur i Indonesien. 

Din resa till Indonesien, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Indonesien med oss! Ring mig eller skicka en förfrågan, vi är här för att hjälpa dig!

Indonesien består av en skärgård av totalt 17,508 öar, varav endast omkring 6000 är bebodda. Den mest kända ön är Bali, som många tror är ett eget land. Bali är resmagneten när man åker till Indonesien. Från Bali, kan man börja sin resa i Indonesien och utforska andra öar, såsom Java och det berömda Borobodur-templet, eller Lombok med sina ödsliga stränder. Men många väljer endast att stanna på Bali, då det finns alltifrån kulturrika platser, som i Ubud, eller underbara stränder, där Kuta beach är ett paradis för surfälskare. Bali är en självklar destination när man befinner sig i Indonesien.

Indonesien är rikt på konst och kultur som är sammanflätade med religion och gamla traditioner. De flesta av den indonesiska befolkningen följer Islam. På Bali är religionen dock hinduism som har påverkat kulturen starkt. Otroligt vacker natur, med endemiska flora och djurarter som nu skyddas i naturreservat och som endast finns i Indonesien. Indonesiens klimat är tropiskt. Det finns ingen höst eller vinter utan mer "torra" och "blöta" säsonger som delar upp året. Östra monsunen, från April till Oktober, ger torrt väder, och är den bästa perioden för att besöka Bali.

Förslag på turer