SKRÄDDARSY DIN RESA TILL FILIPPINERNA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Skräddarsy en annorlunda resa till Filippinerna!

Vi skräddarsyr din resa till Filippinerna, helt enligt dina önskemål. Vårt team består av lokala resespecialister som bor i regionen. Tillsammans med mig, som är din personliga rådgivare i Sverige, hjälper vi dig att skapa och skräddarsy en annorlunda rundtur i Filippinerna.

Din resa till Filippinerna kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Filippinerna med oss! Ring mig eller skicka en förfrågan; vi är här för att hjälpa dig!


Filippinernas skärgård är den perfekta destinationen för strandälskare, med 7107 öar belägna mellan Asien och Stilla havet. Stränderna är rankade bland de topp 10 i världen.

Du anländer till huvudstaden Manila eller Cebu och tar sig sen vidare till de olika exotiska öarna. Där möter dig vita sandstränder, turkost vatten, berg och tropisk vegetation. Här, i det Filippinska havet, hittar du den största biologiska mångfalden på jorden, du ser olika arter av djur och växter som skapar ett magiskt undervattenslandskap.

De vänliga människorna blir en minnesvärd upplevelse. Engelska är vitt utbrett, så det är lätt att kommunicera och göra vänner, vilket gör att din Filippinerna resa blir oförglömlig. Klimatet på är tropisk. Det är monsun, från juli till oktober, som ger regn i huvudsak på norra Filippinerna. Men de centrala delarna av Visayas välkomnar dig året runt.

Visayaöarna, beläget i centrum av skärgården består av flera öar t ex Cebu, Bohol och Dumaguete. Den mest kända stranddestinationen är den lilla ön Boracay. Allt omgivet av kristallklart vatten och en perfekt vit finkornig sandstrand. Vill du hitta ett pittoreskt läge, omgivet av tropisk natur, isolerade öar i mitten av ingenstans, då är Palawans hav och djungel, destinationen för dig. 

Förslag på turer