Du kommer i kontakt direkt med lokala researrangörer och slipper mellanhänder i form av nationella resebyråer/arrangörer, och slipper leta själv, efter pålitliga researrangörer. Voyage by me, kan garantera att de researrangörer som du hittar på sajten, har vi handplockat och kontrollerat själva, så vi vet att de är bra och kompetenta arrangörer, som kan sin sak.
Voyage by me har möjlighet att hjälpa till att hitta och boka bra kombinationer för dina flygbiljetter.
I dagsläget, är det inte möjligt, men inom en snar framtid, kommer det att finnas den möjligheten.
Eftersom du är i kontakt med utländska researrangörer, kommer du att betala dem i deras valuta, vilket oftast är i USD($) eller Euro(€). Priset i $ eller € är det pris som gäller, priset i SEK är ett beräknat cirka pris, beroende på valutakursen.
Voyage by me har handplockat och kontrollerat den lokala researrangören, för att du ska känna dig trygg och säker.
De researrangörer som finns på Voyage by me’s sajt, är specialiserade på skräddarsydda resor, och brukar vara väldigt flexibla. Kontrollera om det tillkommer någon extrakostnad i samband med din ändring, så att du och researrangören är överrens, innan ändring sker.
Det finns en möjlighet att översätta resan med ”Google translate”, ovanför resebeskrivningen, översättningen är kanske inte alltid helt korrekt, men du får en bra överblick. Vi tror också att eftersom du kommer att komma i direktkontakt med den engelskspråkiga researrangören, kan det vara bra att du har hela resan beskriven på engelska, då det hjälper dig att snabbt få in vokabuläret i din konversation med researrangören. Det hela gör det också lite mer spännande, det kommer att kännas som om du nästan redan är på väg på din drömresa...
Se alla turer