SKRÄDDARSY DIN RESA TILL DUBAI

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

Se våra utvalda hotell

100% skräddarsydda Dubai resor!

För din resa till Dubai, få hjälp av en lokal reseexpert att hitta de bästa hotellen i Dubai!

Tillsammans med det svenska management-teamet, som förstår dina förväntningar, och med de lokala resespecialisterna, som känner till varje atoll, och det unika med varje hotell, kan vi erbjuda dig precis det du önskar under din resa till Dubai. Varför inte låta oss hjälpa dig att kombinera din Dubairesa!

Dubai – överraskningarnas stad!

En av Förenade Arabemiratens största kosmopolitiska städer med en av världens högsta koncentration av olika nationaliteter som arbetar och verkar i landet och med en atmosfär som inte upphör att förvåna besökaren.

Från lyxiga strandhotell, med garanterad sol nästan året runt, till enorma shoppingkomplex, inomhusskidåkning, ökenutflykter med lokala traditioner, gröna golftbanor, ett imponerande akvarium, charmiga gamla kvarter vid den gamla handelshamnen med sina skepp med laster till t ex Iran, eller den nybyggda hamnen med sina lyxjakter, moderna sky-tåg som sveper ovanför staden, makalösa byggnader med magiska solnedgångar i den ständigt förnyade sky-linen som bakgrund. 

Barnfamiljer blir här bortskämda med skojiga vatten-parker och andra roliga påhitt. Mångfalden av olika restauranginriktningar gör att varje måltid blir ett äventyr och det pulserande nattlivet och underhållningen är i världsklass.

Din resa till Dubai blir något du aldrig glömmer, vare sig du vill ha sol, äventyr, kultur eller en shoppingupplevelse, eller varför inte en mix av allt!

Vi organiserar Dubai resor, tillsammans med dig och våra lokala reseexperter! Ensam, med familj, eller i samband med ditt arbete.

Charlotta's Photo'
Kontakta Charlotta
0708-807033

BÄSTA HOTELL I DUBAI