SKRÄDDARSY DIN RESA TILL COSTA RICA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

100% skräddarsydda Costa Rica resor!

COSTA RICA BY ME är en lokal resebyrå som designar skräddarsydda resor i Costa Rica, helt enligt dina önskemål. Vårt management-team består av europeiska och lokala resespecialister på plats i landet. Vi kan hjälpa dig att skapa och skräddarsy en annorlunda Costa Rica resa.

Din resa till Costa Rica kan bli så mycket mer än bara lata dagar på stranden. Upplev det genuina Costa Rica med Costa Rica By Me!


Costa Rica är en lugn, grön juvel i Centralamerika och mer än 25% av dess territorium skyddas av nationalparker och reservat, där besökare kan skymta livet i den tropiska skogen.

Costa Rica är ett land med en ekologisk mångfald som är större än USA och Europa tillsammans! Landet erbjuder ett brett utbud av dalar, berg, vulkaner och stränder och därmed massor av utomhusaktiviteter. Forsränning på Pacuare River, zip-line i regnskogen, härliga stranden, havskajak på Stilla havet, är några av de många aktiviteter som Costa Rica har att erbjuda äventyrslystna

Besök de häpnadsväckande unika nationalparkera, Arenal och Rincón de la Vieja Volcanoes, träffa den varma och välkomnande lokalbefolkningen, och lär dig att leva, enligt costarikanernas motto: "Pura Vida "(" rent liv "); njut av stränderna vid södra karibiska kusten och Nicoya halvön, där kommer du att förstå hur ett paradis på jorden ser ut!

Förslag på turer