SKRÄDDARSY DIN RESA TILL COLOMBIA

Beskriv din drömresa, så ger vi dig ett förslag

DESIGNA DIN RESA Förslag på turer

Vi skräddarsyr Colombiaresor!

Vi skräddarsyr din resa till Colombia, helt enligt dina önskemål. Vårt team består av lokala resespecialister som lever i regionen. Tillsammans med mig, som är din personliga rådgivare i Sverige, hjälper vi dig att skapa och skräddarsy en annorlunda rundtur i Colombia

 Din resa till Colombia, kan bli så mycket mer än bara strand och sol. Upplev det genuina Colombia med oss! Ring mig eller skicka en förfrågan, vi är här för att hjälpa dig!

I Colombia upptäcker du en mångfald av landskap, landets historiska arv, de koloniala byarna i Anderna, med gamla vita husen där du träffar hantverkarna i Barichara och Villa de Leyva. Ett överraskande land, med varma och vänliga människor. Prova en skaldjursgryta i Cartagena, Colombias pärla och gå vilse på stadens gator som kantas av färgglada hus och balkonger fyllda av blommor.

Smaka det mest kända kaffet i världen och lär dig om kaffeodling på en autentisk hacienda i Eje Cafetero .

Möt de små bönderna i Sierra Nevada de Santa Marta, dansa Salsa i på en bar I Bogota eller i Medellin eller bada och dyk på paradisön San Andres… Colombia har massor att erbjuda!

Förslag på turer